pics8Het hele traject, van idee tot uitzendcopy. Radio of televisie commercial, displaybanner, in iedere stijl en aansluitend op uw produkt of dienst. MMC radio en televisie commerials en online preroll of  banners. Mmcmedia is van A tot Z, van advies tot zendtijd.

MMCMEDIA heeft lage overhead kosten, doordat we alleen gebruik maken van professionele freelancers, bijvoorbeeld bij het produceren van radiocommercials. Wij werken altijd met professionele reclamestemmen, opnametechnici en regiseurs. Door combinatie van media inkoop met productie begeleiding blijft de overhead laag. 

Een commercial produceren van begin tot eindproduct brengt een productietijd met zich mee van gemiddeld tien werkdagen voor radio. Voor televisie twee keer zo lang. Indien gewenst kan een productie sneller worden geproduceerd, dat kan ten koste gaan van de inhoudelijke kwaliteit. Wij adviseren de opdrachtgevers dan ook om geruime tijd voor eerste uitzend- of view datum het concept te laten samenstellen.

Door een analyse van uw bedrijf en produkt vooraf, zal de commercial doeltreffender zijn, en dat heeft een positief effect op het uiteindelijke resultaat. Om één lijn te behouden tussen de verschillende reclame-uitingen binnen een bedrijf nemen wij als uitgangspunt ook bestaande teksten voor de ontwikkeling van een commercial concept. De tekstschrijver vertaalt het inhoudelijk naar het tekstuele en houdt rekening met de exacte lengte van de commercial.

MMC Media heeft legio voorbeelden van eerder geproduceerde radio en televisie commercials en overige reclame uitingen. Honderden voorbeelden in alle branches zijn op aanvraag beschikbaar.